:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Lyn
2 posters
Rúna Nørgaard
Lyn Pon 1 Sty - 19:16
Rúna NørgaardWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : Aalborg, Dania
Stan cywilny : panna
Status majątkowy : zamożny
Zawód : teoretyk magii runicznej w Instytucie Eihwaz, tłumacz języka runicznego
Wykształcenie : IV stopień wtajemniczenia
Totem : lis
Atuty : znawca transformacji (I), pasjonat run (II)
Statystyki : alchemia: 5 / magia użytkowa: 16 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 10 / magia runiczna: 30 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 15 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 5 / charyzma: 10 / wiedza ogólna: 5
Lyn
Rzadko spotykana, biała wiewiórka, będąca całkowitym przeciwieństwem swojej pani. Z wielką chęcią gryzie każdego, kogo podejrzewa o złe intencje, a swoją niechęć potrafi okazywać bardzo dobitnie. Listy jednak dostarcza rzetelnie, choć do tych nielubianych bardzo niechętnie.
To dorosła kobieta, na dodatek czarownica i do tego ruda.
Nie powstrzymałbyś jej nawet, gdybyś chciał.
Nie powstrzymałbyś jej nawet, gdybyś chciał.
Severin Rosenkrantz
Re: Lyn Nie 28 Sty - 10:14
Severin RosenkrantzWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : Kopenhaga, Dania
Stan cywilny : wdowiec
Status majątkowy : zamożny
Zawód : badacz w Przedsiębiorstwie kwiaciarskim Rosenkrantz
Wykształcenie : IV stopień wtajemniczenia
Totem : koń
Atuty : alchemik renesansu (I), botanik (II)
Statystyki : alchemia: 18 / magia użytkowa: 5 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 27 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 5 / magia twórcza: 5 / sprawność: 8 / charyzma: 10 / wiedza ogólna: 12
16.05.2001
Droga Złośnico,
długo każesz na siebie czekać. Pozostawiasz we mnie nie pewność, czy ta absencja spowodowana jest natłokiem Twoich zajęć, czy też powinienem odebrać ją personalnie. Zdaję sobie sprawę z tego, iż nasza ostatnia rozmowa nie przebiegła po Twojej, ani mojej myśli, pozostawiając między nami swoiste napięcie. Pozwól mi to naprawić i oczyścić atmosferę.
Spotkajmy się w sobotę w kawiarni Papier-mâché. Znajduje się w niedalekiej okolicy od kampusu, więc zakładam, że znasz to miejsce. Zjawię się o trzynastej i liczę, że uda nam się poważnie i bez emocjonalnych uniesień porozmawiać.
Severin