:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Hør
3 posters
Gość
Hør Pią 16 Kwi - 19:59
GośćGość
Gość
Gość
Hør
Hør. Leń. Dosłownie, ponieważ zamiast roznosić korespondencję, woli odpoczywać, stąd nierzadko wiadomości dostarczane są z opóźnieniem.
Prorok
Re: Hør Czw 10 Mar - 18:33
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Grupa : konto specjalne
W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
Asto, żywię szczerą nadzieję, że czujesz się lepiej niż nieszczęsnego wieczoru naszego pierwszego spotkania. Gdyby jednak było inaczej, nieśmiało, przy okazji tego skromnego podarku, przypominam Ci o sobie. Spokojnych świąt – Sohvi Vanhanen.
Podarkiem okazał się: ekskluzywny alkohol (włoskie barbaresco).
Prorok
Re: Hør Pon 14 Mar - 17:16
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
Droga Asto. Pamiętam dzień, kiedy pokazałaś mi magię zawartą w runach i w tym, co kryje moje imię. Pamiętam też atlas otwarty pomiędzy nami i motyle, o których rozmawialiśmy. Niepylak apollo chyba już zawsze będzie mi się z Tobą kojarzył. Zapisałem kolejną datę na stronie atlasu. Lubię takie wspomnienia i lubię ten czas, kiedy mogę z Tobą być. Przyjmij ode mnie, wraz z życzeniami, podarek, który mam nadzieję, że Ci się spodoba. Nie jestem zbyt dobry w pisaniu. Wolałbym powiedzieć to wszystko na żywo. Dobrego Jul dla Ciebie. Gert.
Podarkiem okazał się: biżuteria Sørensenów (łańcuszek z wisiorkiem w kształcie motyla do złudzenia przypominającego niepylaka apollo; w miejscu charakterystycznych czerwonych plamek na skrzydełkach umieszczono drobniutkie oczka rubinów) oraz runiczny okular.
Prorok
Re: Hør Sro 27 Kwi - 14:16
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Zamaskują zapach surowych ryb. Szczęśliwego Jul i świętego spokoju, L. Nørgaard.
Podarkiem okazał się: zestaw zapachowych świec.
Prorok
Re: Hør Wto 28 Cze - 6:04
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Droga Asto! Niech to Jul będzie dla Ciebie czasem pełnym dobra i nadziei. Niech na Twojej drodze pojawiają się tylko szczodrzy ludzie. W podzięce za Twoją dobroć i nieocenioną pomoc, wysyłam te drobiazgi, które niech będą namiastką mojej wdzięczności za to, co robisz.
Lumi
Podarkiem okazały się: eliksir pierwszej pomocy (3 użycia) oraz figurka jólaköttura.
Gerda Molander
Re: Hør Sro 8 Lut - 21:09
Gerda MolanderWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : Tärnaby, Szwecja
Stan cywilny : panna
Status majątkowy : przeciętny
Zawód : stażystka w wydziale administracyjnym KS
Wykształcenie : III stopień wtajemniczenia
Totem : kowalik
Atuty : znawca transformacji (I), obrońca (II)
Statystyki : alchemia: 15 / magia użytkowa: 28 / magia lecznicza: 10 / magia natury: 5 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 15 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 5 / charyzma: 5 / wiedza ogólna: 10
06.02.2001
ASTO,
NIE MARTW SIE O MNIE, PROSZE – WSZYSTKO U MNIE DOBRZE. W MIEŚCIE TRUDNIEJ TERA NIŻ PRZEDTEM PŻEBYWAĆ SPOKOJNIE, MAM NADZIEJE, ŻE TO ZROZUMIESZ. JESTEM BEZPIECZNY.
SPOTKAJMY SIE PROSZE POJUTRZE O 16.00 W PARKU OBOK CHERBACIARNI LUSI. BEDE CZEKAĆ.
GERT