:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Snøhvit
2 posters
Eira Bergdahl
Snøhvit Pon 24 Cze - 14:59
Eira BergdahlWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : Trondheim, Norwegia
Stan cywilny : wdowa
Status majątkowy : bogaty
Genetyka : zwierzęcoustny
Zawód : hodowca trolli, herpetolog
Wykształcenie : III stopień wtajemniczenia
Totem : wąż
Atuty : zawodnik: łucznictwo (I), wprawny łowca (I), miłośnik zwierząt (II), mowa istot
Statystyki :
alchemia: 5 / magia użytkowa: 5 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 35 / magia runiczna: 20 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 5 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 20 / charyzma: 5 / wiedza ogólna: 5
alchemia: 5 / magia użytkowa: 5 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 35 / magia runiczna: 20 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 5 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 20 / charyzma: 5 / wiedza ogólna: 5
Snøhvit
Albinos. Małe, czerwone paciorki oczu bacznie obserwują, nim przekażą wiadomość. Niejednokrotnie, w zamian za oddanie korespondencji, niepostrzeżenie zabiera jakiś drobiazg należący do nadawcy. Rozdrażnione zwierzę staje się agresywne. Ze swoim mianem wspólne ma chyba tylko ubarwienie.
Vaia Cortés da Barros
Re: Snøhvit Czw 4 Lip - 20:57
Vaia Cortés da BarrosWidzący
Gif :
Miejsce urodzenia : Salvador, Brazylia
Stan cywilny : rozwódka
Status majątkowy : przeciętny
Zawód : wysłannik Forsetiego
Totem : jaguarundi amerykański
Atuty : pięściarz (I), miłośnik pojedynków (II)
Statystyki : alchemia: 5 / magia użytkowa: 20 / magia lecznicza: 16 / magia natury: 6 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 22 / magia twórcza: 5 / sprawność: 20 / charyzma: 5 / wiedza ogólna: 5
02.07.2001
Szanowna Pani Bergdahl,
piszę do Pani w bardzo jak sądzę nietypowej sprawie. Słyszałam, że obszarem Pani zainteresowań są węże, moja sprawa natomiast dotyczy ich w bardzo dużej mierze. Nie jest to jednak coś, co możliwe jest do opisania w liście, jako że wyjaśnienia towarzyszące okolicznościom mogłyby zająć przynajmniej kilka stron.
Od razu mogę zapewnić, że nie jest to nic, co mogłoby narazić na szwank Pani reputację lub też spowodować jakiekolwiek kłopoty z prawem. Po prostu ze względów czysto prywatnych bardzo zależy mi na dyskrecji. Czy byłaby możliwość spotkać się z Panią? Obiecuję udzielić wtedy szerszych wyjaśnień.
Z poważaniem,
Vaiana Barros
when killing them with kindness doesn't work...try voodoo
Vaia Cortés da Barros
Re: Snøhvit Nie 7 Lip - 11:30
Vaia Cortés da BarrosWidzący
Gif :
Miejsce urodzenia : Salvador, Brazylia
Stan cywilny : rozwódka
Status majątkowy : przeciętny
Zawód : wysłannik Forsetiego
Totem : jaguarundi amerykański
Atuty : pięściarz (I), miłośnik pojedynków (II)
Statystyki : alchemia: 5 / magia użytkowa: 20 / magia lecznicza: 16 / magia natury: 6 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 22 / magia twórcza: 5 / sprawność: 20 / charyzma: 5 / wiedza ogólna: 5
02.07.2001
Szanowna Pani Bergdahl,
dziękuję za tak szybką odpowiedź i termin spotkania. Tak, wiem, gdzie są Ogrody Baldura, myślę, że trafię bez problemu.
Do zobaczenia,
Vaiana Barros
when killing them with kindness doesn't work...try voodoo