:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta
GUNNR
3 posters
Magnus Eggen
GUNNR Wto 20 Lut - 2:27
Magnus EggenŚlepcy
Gif :
Grupa : ślepcy
Miejsce urodzenia : Alta, Norwegia
Stan cywilny : kawaler
Status majątkowy : przeciętny
Zawód : Niegdyś łowca Gleipniru. Dziś przestępca — najemnik, lichwiarz, morderca, złowrogi duch Przesmyku Lokiego; wierny kundel służący człowiekowi, któremu zawdzięcza zaślepienie.
Wykształcenie : I stopień wtajemniczenia
Totem : niedźwiedź
Atuty : obrońca (I), zaślepiony (II)
Statystyki : alchemia: 5 / magia użytkowa: 10 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 5 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 36 / magia przemiany: 5 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 15 / charyzma: 10 / wiedza ogólna: 5
GUNNR
Czarna wiewiórka naznaczona imieniem Wojny; niezawodna w dostarczaniu listów — szczególnie takich, które nie powinny wpadać w niepowołane ręce; mało przyjazna względem kogokolwiek, pełną akceptację wraz z dozą czułości ofiarowała jedynie Magnusowi oraz jego młodszej siostrze. I, chociaż mężczyzna tego na głos nie przyzna, ufa temu zwierzakowi bezgranicznie.
- Kod:
<center><div class="listramka"><div class="listtresc">
[right]<div class="dt">00.00.2001</div>[/right]
[left]<font class="listpismo">Szanowny Panie, </font>[/left]
treść listu — treść listu — treść listu
[right]<font class="listpismo">Podpis</font>
p u r p o s e
— that's all any of us want now, every single one of us. Not answers, not Löve — just a reason to exist.
Asterin Eggen
Re: GUNNR Czw 22 Lut - 22:36
Asterin EggenŚlepcy
Gif :
Grupa : ślepcy
Miejsce urodzenia : Alta, Norwegia
Stan cywilny : panna
Status majątkowy : przeciętny
Zawód : dawniej prostytutka, obecnie dilerka
Wykształcenie : I stopień wtajemniczenia
Totem : borsuk
Atuty : alchemiczny kolekcjoner (I), zaślepiony (II)
Statystyki : alchemia: 22 / magia użytkowa: 10 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 7 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 39 / magia przemiany: 5 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 5 / charyzma: 10 / wiedza ogólna: 5
15 maja 2001
Bracie,
Gdzie ty się znowu, kurwa, włóczysz? Mam wrażenie, że ilekroć na moment spuszczam cię z oka, ty po chwili rozmywasz się we mgle i znikasz gdzieś za widnokręgiem, jak sójka, którą za morzem pożarł sokół.
Wujek chce nas widzieć. Jest ostatnio w podłym humorze, tak podłym, że w roli wiewiórki do ciebie wysyła mnie - więc raczej nie powinniśmy kazać mu czekać. A skoro ja nie zamierzam ryzykować wyhodowania sobie rudej kity (to zresztą nie mój kolor), to kiedy tylko uznasz, że możesz wyjść zza węgła, wiesz, gdzie mnie znaleźć.
Asterin
Prorok
Re: GUNNR Czw 11 Lip - 21:56
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Grupa : konto specjalne
14.07.2001
Drogi Magnusie,
Twoje ostatnia poczynania zostały dostrzeżone i nie uszły uwadze Magisterium.
15 lipca o północy spal zaklęciem list, który czytasz, a przeniesiesz się do miejsca, gdzie zacznie się operacja Nagelfar.
Sprzymierzeniec