:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Dovendyr
Gość
Dovendyr Nie 8 Maj - 16:12
GośćGość
Gość
Gość
Dovendyr
Małe, rezolutne stworzenie o białym umaszczeniu. Leniwy, często dostarczający korespondencje z lekkim opóźnieniem, choć niezwykle przyjazny i podatny na orzeszkowe przekupstwa.
Dahlia Tordenskiold
Re: Dovendyr Nie 12 Cze - 13:39
Dahlia TordenskioldWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : Sztokholm, Szwecja
Stan cywilny : zamężna
Status majątkowy : bogaty
Zawód : twórczyni perfum, właścicielka "Vanadis Atelier", alchemiczka, żona i matka
Wykształcenie : III stopień wtajemniczenia
Totem : kot
Atuty : złotousty (I), kulturowy (II)
Statystyki : alchemia: 20 / magia użytkowa: 6 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 5 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 5 / magia twórcza: 10 / sprawność fizyczna: 15 / charyzma: 16 / wiedza ogólna: 15
Gość
Re: Dovendyr Pią 29 Lip - 22:24
GośćGość
Gość
Gość
10.01.2001
Szanowny panie Roinestad,
miło było widzieć mi Pana na sylwestrze organizowanym przez Dahlię oraz Halvarda Tordenskiold. Mniemam, że i Pan bawił się wybornie, albowiem jak inaczej określić złotą sylwestrową noc w ich towarzystwie? Nie piszę jednak by gratulować zaproszenia. Jako muzyk zapewne nie raz gościł pan na podobnych wydarzeniach. Przykro mi, że nie udało się zamienić choćby dwóch słów, ale jak na pewno Pan rozumie, nasze następne spotkanie powinno odbyć się w cztery oczy, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację.
Chciałbym zaprosić Pana do Besettelse i oprowadzić po wnętrzach, gdy goście opuszczą już budynek. To da nam przestrzeń na dialog, który winny zostać pomiędzy naszą dwójką. Chciałbym również pokazać Panu dzieła Pańskiej matki, które są w moim posiadaniu, spodziewam się, że nigdy nie miał Pan tych oglądać. Proszę potraktować to jako gest przyjaźni z mojej strony.
Co zaś tyczy się listów i ich autentyczności — sprawdziłem je i nie chciałbym rozważać nad nimi słowem pisanym. Mniemam, że tę kwestię omówimy w bardziej sprzyjających warunkach.
Czy zgodzi się Pan odwiedzić mnie pojutrze o godzinie dwudziestej pierwszej w mojej galerii?
Z wyrazami szacunku,
Olaf Wahlberg
Olaf Wahlberg