:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Snefrid
3 posters
Gość
Snefrid Nie 26 Gru - 22:06
GośćGość
Gość
Gość
Snefrid
Zwinne i bystre stworzenie, któremu niestraszne żadne okoliczności przyrody. Wyłudzacz smakołyków i gumowe ucho.
Bezimienny
Re: Snefrid Pon 24 Sty - 21:10
9 grudnia 2000 roku niespłoszona zimnem wiewiórka przyniosła na Twój parapet brązową kopertę, w której znaleźć można było bilecik wstępu na wernisaż oraz składaną na trzy broszurkę na jego temat. Jeśli podejrzewasz, że zaproszenie nie zostało wysłane z życzenia właściciela galerii lub któregoś z jej pracowników, możesz mieć pewność, że na listę gości wpisał Cię dobry znajomy.
Prorok
Re: Snefrid Sro 9 Mar - 21:24
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Grupa : konto specjalne
W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
Drogi Anselmie, z okazji Jul pragnę złożyć Tobie i całej rodzinie najcieplejsze życzenia. To doskonała brandy, mam nadzieję, że przypadnie Ci do gustu - może otworzysz ją wspólnie z mamą? Ponoć rozplątuje języki. Wesołego Jul! Dahlia.
Podarkiem okazał się: ekskluzywny alkohol (stara brandy).
Gretchen Holzinger
Re: Snefrid Wto 10 Sty - 19:34
Gretchen HolzingerWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : okolice Salzburga
Stan cywilny : panna
Status majątkowy : bogaty
Genetyka : huldra
Zawód : aktorka, wschodząca gwiazda, skandalistka
Wykształcenie : II stopień wtajemniczenia
Totem : bażant
Atuty : intrygant (II), artysta: aktorstwo (I), odmieniec
Statystyki : alchemia: 5 / magia użytkowa: 5 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 6 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 10 / magia twórcza: 15 / sprawność fizyczna: 15 / charyzma: 30 / wiedza ogólna: 5
10.02.2001
Drogi Anselmie,
nie przeczę, że Twój list był dła mnie niemałą niespodzianką. Niespodzianką niezwykle przyjemną. Twoja urocza wiewiórka przyniosła go, gdy kładłam się do snu i później długo nie mogłam zasnąć. Myślałam o Tobie i o tym, o czym pisałeś.
Pamiętam to spotkanie i przyznam szczerze, że również nie wierzę w przypadki. Twoje ciemne oczy i włosy zapadły mi głęboko w pamięć i duszę. Nawet nie wiesz ile radości sprawia mi myśl, że i Ty zapamiętałeś to podobnie. Obawiałam się wtedy z Tobą porozmawiać, dziękuję Ci więc za ten pierwszy krok.
Z najwyższą przyjemnością będę Ci towarzyszyć podczas tak wspaniałego wydarzena jakim niewątpliwie będzie ślub panny Nørgaard. Nie wierzę wręcz w swoje szczęście - nie dość, że będę miała zaszczyt się pojawić, to i w Twoim uroczym towarzystwie. Ośmielę się, pozwolisz, zaproponować, abyśmy poznali się lepiej, zanim pojawimy się w towarzystwie razem. Co o tym sądzisz?
Wierz mi, że nie ma nic niestosownego w Twoim liście, który bardzo mnie wzruszył. Tak miłe słowa mogła skreślić jedynie słodka dusza. Nie wahaj się nigdy, gdy przyjdzie Ci ochota, aby do mnie napisać. Będę wyczekiwała Twojej wiewiórki z niecierpliwością.
Gretchen
Gdziekolwiek jesteś
- bądź przy mnie
Cokolwiek czujesz
- czuj do mnie
Jakkolwiek nie spojrzysz
- patrz na mnie
Czymkolwiek jest miłość
- kochaj się we mnie
- bądź przy mnie
Cokolwiek czujesz
- czuj do mnie