:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Stjärna
2 posters
Bertram Holstein
Stjärna Nie 7 Lut - 14:09
Bertram HolsteinWidzący
Gif :
Grupa : widzący
Miejsce urodzenia : Midgard, Norwegia
Stan cywilny : kawaler
Status majątkowy : bogaty
Genetyka : warg
Zawód : zoolog, opiekun storsjöodjuretów w Ośrodku Rehabilitacji Dzikich Zwierząt Magicznych
Wykształcenie : III stopień wtajemniczenia
Totem : wilk
Atuty : twardziel (I), miłośnik zwierząt (II), wilczy instynkt
Statystyki : alchemia: 5 / magia użytkowa: 31 / magia lecznicza: 5 / magia natury: 21 / magia runiczna: 5 / magia zakazana: 0 / magia przemiany: 10 / magia twórcza: 5 / sprawność fizyczna: 25 / charyzma: 5 / wiedza ogólna: 5
Stjärna
Spokojny, choć wyraźnie nieufny, rudy gryzoń o wystrzępionym i przykróconym w wyniku niefortunnego zdarzenia ogonie.
Prorok
Re: Stjärna Sro 9 Mar - 22:57
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Grupa : konto specjalne
W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
Powiedziałem Ci kiedyś, że myślę o Tobie więcej, niż wolno jednemu człowiekowi myśleć o drugim – to już powoli przeobraża się w bałwochwalstwo, ale sądzę, że gdyby bogowie wiedzieli, jak bardzo Cię kocham, żaden z nich nie miałby mi tego za złe. Tak rzadko mi się zwierzasz, a ja martwię się o Ciebie, bo jesteś jedynym, co jeszcze się dla mnie liczy; wybrałbym Cię ponad kogokolwiek. Obiecuję Ci to, pamiętaj o tym. F.
Podarkiem okazał się: paczuszka cukierków regeneracyjnych (5 sztuk) oraz pierścień myśli (jedna sztuka).