:: Strefa postaci :: Niezbędnik gracza :: Poczta :: Archiwum: poczta
Brenda
Gość
Brenda Pon 16 Maj - 16:50
GośćGość
Gość
Gość
Brenda
Brenda, jest niewielka ale nadrabia to swoim charakterem. Niezwykle dramatyczna w swoim zachowaniu, zrobi wszystko by wzbudzić czyjąś sympatię tylko po to, by później myślano, że jej ugryzienia w palce są jedynie przypadkowe. Równie złośliwa co jej właściciel i tak samo nie należy jej ufać. Bywa, że zamiast listu podkradnie jakieś błyskotki.
Prorok
Re: Brenda Nie 22 Maj - 12:21
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Grupa : konto specjalne
W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
Udanych obchodów Jul.
Podarkiem okazał się: flakon zaklętych perfum.
Prorok
Re: Brenda Nie 22 Maj - 12:22
ProrokKonta specjalne
Prorok
Prorok
Gif :
Grupa : konto specjalne
W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
Nie dało się nie zwrócić uwagi na Pana imponującą kolekcję. Proszę to potraktować jako rekompensatę najścia w Pana domu. Myślę, że zrobi Pan z tej książki lepszy użytek niż ja. W mojej biblioteczce jedynie zbierała kurz. Úti vill jól drekka, Ef skal einn ráða, Fylkir enn framlyndi, Ok Freys leik heyja..
Podarkiem okazała się: książka „Zrozumieć śniących”.
Gość
Re: Brenda Nie 22 Maj - 17:04
GośćGość
Gość
Gość
23.12.2000
Jutro o 22:00 w opuszczonej chatce nad Golddajávri — nie spóźnij się.
As.
Gość
Re: Brenda Nie 17 Lip - 11:52
GośćGość
Gość
Gość
06.01.2001
Szanowny Panie Fiske,
z chęcią do Pana dołączę. Około 17:00 będę mijał wystawę szkieletów, liczę że uda nam się łatwo odnaleźć. Po zwiedzaniu zapraszam na kolację.
K. Forsberg