Midgard
Skandynawia, 2001
Planer postów

Friga

Gość
    Anonymous

Friga
    Zaborcza, ciekawska, zazdrosna, energiczna, urocza wiewióreczka.
    Gość
    Anonymous

06.12.2000

Hej!

Przepraszam, że zawracam Ci głowę i dręczę listami, ale szukałam Cię po domu, a nie mogąc Ciebie odnaleźć, postanowiłam się ponarzucać. Jeszcze raz przepraszam, jeżeli jesteś gdzieś w interesach, zajęty albo po prostu chcesz odpocząć od wszystkich. Jeżeli nie odpiszesz, zrozumiem intencje i po prostu dam Ci spokój.

Chciałam pożyczyć kilka monet i wyjść jutro na poranną herbatę z dawno nie widzianym znajomym. Mogę?
    Pamiętam go jeszcze z dzieciństwa, teraz studiuje tutaj i chciałabym wiedzieć co u niego. Zareagował na możliwość spotkania dość entuzjastycznie i powiedział, że przyjdzie po mnie, bylebym czuła się bezpiecznie. To chyba miłe z jego strony, prawda?

Oddam Ci pieniądze kiedy tylko będę je mieć. Proszę.

Lotte
    Konta specjalne
    Prorok
    Prorok

Gleðileg jól!
    W pobliżu twojego domu pojawił się świąteczny koziołek, julbock. W chwili, gdy spałeś, pozostawił pod twoją choinką prezent. Na dostrzeżonym pakunku mogłeś odnaleźć podpis:
    Drogi przyjacielu. Wiem, że przyzwyczajenie się do Midgardu nie należało do najłatwiejszych. Wiem, że to nie to samo, co Twoje rodzinne strony. Cieszę się jednak, że mogę mieć Cię teraz tak blisko. Wiem, że lubisz piękne rzeczy, więc z okazji Jul chciałbym Ci dać coś pięknie pachnącego. Wspaniałych świąt, Ezra. Gert.
    Podarkiem okazał się: flakon zaklętych perfum.

Styl wykonali Einar i Björn na podstawie uproszczenia Blank Theme by Geniuspanda. Nagłówek został wykonany przez Björna. Midgard jest kreacją autorską, inspirowaną przede wszystkim mitologią nordycką, trylogią „Krucze Pierścienie” Siri Pettersen i światem magii autorstwa J. K. Rowling. Obowiązuje zakaz kopiowania treści forum.